Systémové upozornění
Hlavní informace


CBG olej vše co potřebujete vědět

Cannabigerol (CBG) je jedním ze 100 kanabinoidů nalezených v rostlině konopí. Přečtěte si více informací o objevu, využití a budoucnosti CBG.

CBG olej - tolik kanabinoidů

Konopí obsahuje více jak 110 konopných kanabinoidů, to už je čas i na to, dozvědět se o těchto vzácných kanabionidech něco více, než jen čerpat se znalostmi o THC a CBD. Cannabigerol (CBG) je jedním z dalších důležitých kanabinoidů, o kterém se stále dozvídáme včetně jeho účincích a terapeutických aplikacích.

CBG olej - dovednosti

Cannabigerol je kanabinoid, který se přirozeně vyskytuje v konopné rostlině. Průmyslová konopí obsahují vyšší koncentraci CBG než typická konopná rostlina s vysokým obsahem THC. V době kultivace většiny kmenů mají stopy CBG někde pod 1%.

Cannabigerol byl poprvé objeven v roce 1964 s mnoha dalšími konopnými kanabinoidy. Po vytvoření 3D struktury se vědci mohli dozvědět více o tom, jak jsou různé kanabinoidy příbuzné.

V roce 1975 vědci zjistili, že CBGA je předchůdcem téměř všech kanabinoidů v konopí. Jakmile se CBGA spálí na dostatečně vysoké teplotě, rozdělí se na CBG.

508

Až do devadesátých let jsme zjistili, že naše tělo má endokanabinoidní systém, který pomáhá regulovat náš pocit bolesti, nálady, chuti k jídlu atd. Když se dozvíme více o tom, jak funguje tento endokanabinoidní systém, budeme také schopni najít vhodné konopné kmeny, které jsou optimalizovány pro určité terapeutické přínosy.

Zatímco kanabinoidy v konopí interagují s tímto endocannabinoidním systémem, začínáme také tušit, že mnoho kanabinoidů se také váže na jiné receptory. CBD obnovuje mnoho svých protizánětlivých, protirakovinných a anti-úzkostných vlastností z vazby na jiné receptory kromě receptorů CB1 nebo CB2. Cannabigerol není výjimkou, protože se váže na několik typů receptorů.

CBG olej - lékařské aplikace

Široká škála poruch centrální nervové soustavy, včetně epilepsie, bipolární poruchy, alzheimerovy choroby, Parkinsonovy nemoci a Huntingtonovy choroby, jsou ovlivňovány kanabinoidy jako je CBG. Bylo také prokázáno, že CBG potlačuje imunitní odpověď.

Také bylo prokázáno, že kanabinetol je nejefektivnější kanabinoid pro léčbu dysfunkce močového měchýře, protože bylo prokázáno, že redukuje kontrakce močového měchýře.

Další informace
  • 

    CBG Liquid - pro radost těla i duše

    CBG je nově objevený, velice slibný kanabinoid s vysokými protizánětlivými a neuroprotektivními vlastnostmi. Již spousta ho zná ve formě CBG konopného oleje ale co ve formě E-liquidu? Proč bychom ho měli vaporizovat?

  • 

    CBG olej dávkování

    CBG nebo cannabigerol je často přehlíženým kanabinoidem, i když je velmi důležitý. Ve skutečnosti je to potřebný zdroj způsobující většinu účinků konopí. Působí jako předchůdce jiných kanabinoidů. Jak rostlina rostla, CBG je konvertován na jiné kanabinoidy enzymy v rostlině, takže má tendenci být přítomen v nízkých úrovních, když je konopí připravena na sklizeň.

  • 

    CBG olej účinky

    CBG je látka v konopí, které není psychoaktivní, nemá tedy opojný účinek. Považuje se za pramatku všech kanabinoidů a může pomoci vyvážit účinky THC a jiných dalších kanabinoidů podporou synergie.

  • 

    CBG olej - látky v konopí

    Konopí obsahuje vice než 480 aktivních látek, 80 sloučenin je známo jako kanabinoidy. Tyto interagují s receptory v našem těle, aby zvýšili účinky v našem nervovém systému a mozku. Níže je stručný přehled 8 hlavních kanabinoidů nalezených v konopí.

  • 

    CBG olej - nákupní rádce

    Rádi byste si pořídili CBG olej, ale máte strach z nákupu? Na co si máte dávat při výběru produktu pozor a podle čeho poznáte, že jste koupili kvalitní produkt?

  • 

    CBG olej - co je vlastně CBG?

    K dnešnímu dni většina lidí, kteří znají konopí a jeho léčivé účinky, slyšela hlavních látkách a jejich účincích. Víte, že existuje i mnoho dalších sloučenin v konopí?
    Méně známá látka se nazývá cannabigerol (CBG).

  • 

    CBG olej co nám může nabídnout?

    Cannabigerol (CBG) není psychoaktivní a je známo, že blokuje metabolické působení, psychoaktivní účinky THC.Bylo prokázáno, že CBG stimuluje neurogenesi (růst mozkových buněk). CBG je také antibakteriální, protinádorový a pomáhá při nespavosti.

  • 

    CBG olej vše co potřebujete vědět

    Cannabigerol (CBG) je jedním ze 100 kanabinoidů nalezených v rostlině konopí. Přečtěte si více informací o objevu, využití a budoucnosti CBG.

CBG olej
Máte zájem o CBG olej?
Zanechte nám Váš kontakt a my Vás budeme kontaktovat.
Děkujeme.
Jméno (*)

Prosím vyplňte jméno.
E-mail (*)

Prosím vyplňte email.
Telefon (*)

Vyplňte prosím telefon.

Neplatný vstup



Konopí jako přírodní medicína

Konopí má skvělé léčivé a výživné vlastnosti. Používá se k léčbě mnoha nemocí nebo jako prevence a zdroj vitality a dlouhověkosti.

Naučte se ho používat ve svém každodenním životě. Získejte recepty, články, zprávy, užitečné informace a studie ...

( Poskytnutím těchto údajů souhlsíte se zpracováním osobních údajů )
Please let us know your email address.